Sonntag, 3. März 2013

upside down with caramel pecans


english
Buchteln, I love them you can enjoy them hot or cold.
Fluffy dough topped with nutty caramel sauce, turnes your world upside
down:-)
But the best about them, after an annoying week, you lose all your stress
by kneading the dough, punching it trough the kitchen:-)
The more you knead, the better the dough is going to be.
A new way of baking with love;-)

(recipe inspired by LECKER Bakery magazine)

...................................

deutsch
Buchteln ich liebe sie, heiß oder kalt - sie sind immer gut zu Dir.
Das beste an Buchteln ist allerdings das Teigkneten. Nach einer anstreng-
enden Woche, kann man ganz leicht Aggressionen abbauen.
Je stressiger die Woche, umso besser der Teig, so funktioniert das bei mir.
Eben mit Liebe gebacken;-)
Luftiger Teig mit einer Nuss - Karamell Soße, und das Wochenende 
ist gerettet:-)

(Rezept inspiriert durch LECKER Bakery Magazin)







rezept drucken (deutsch)
print recipe (englisch)                                          



Kommentare:

  1. Wieso kannte ich deinen tollen bisher noch nicht?!?! :D Das hat sich heute nun geändert!^^

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Danke!!! Der 1. deutsche Kommentar!!! Ich freu mich;-)

      Löschen
  2. Just perfect this dough! I love the design of your recipes!

    AntwortenLöschen
  3. it looks delicious ! thanx for the recipe

    AntwortenLöschen
  4. Super creative and yummy looking! All the gooey pecans and caramel looks wonderful!

    AntwortenLöschen
  5. It looks yummy and it tastes unbelievable good. Give it a try. You´re gonna love it:-)

    AntwortenLöschen

Thanks for leaving your comment;-)