Freitag, 28. Juni 2013

I love peanut butter cups

english
TGIF! I have to treat myself with something really yummy.
Something finger lickin good...
I love peanut butter. I love chocolate.
I´m hooked on peanut butter cups.
Check out my home made peanut butter cups and have a great weekend;-)
For peanut butter lovers! This recipe is so easy and super delicious.

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deutsch
TGIF! Ich muss mich unbedingt mit etwas Süßem belohnen.
Ich liebe Erdnussbutter. Ich liebe Schokolade.
Ich bin total verrückt nach Peanut Butter Cups.
Rezept anschauen, nachmachen und das Wochenende genießen.
Wer Erdnussbutter mag, wird dieses Rezept lieben.
Super einfach und so lecker.




home made peanut butter cups
(adapted from fifteenspatulas)

(Makes about 15 peanut butter cups, depends on how thick you make the layers)


Ingredients:
16 oz chocolate, chopped
1/2 cup peanut butter
2 tablespoons butter, softed
1/4 cup confectioner´s sugar, sifted

Directions:
  1. Line up paper cupcake cup liners.
  2. Melt half the chocolate and fill into cupcake cups. If the chocolate doesn´t lie flat, drop the cupcakes onto the counter.
  3. Store chocolate for 15 minutes in the freezer.
  4. Whip peanut butter with butter and confectioner´s sugar creamy.
  5. Taste and make sure you like the sweetness, if not, add more sugar.
  6. Take chocolate out of the freezer.
  7. Fill peanut butter cream into a piping bag and sprinkle into each cupcake cup liner.
  8. Transfer peanut butter chocolate mass back to freezer, for another 15 minutes.
  9. Melt remaining chocolate. Take peanut butter cupcakes out of the freezer and top each cupcake cup liner with chocolate. Make sure chocolate forms a plain surface.
  10. Take back to the freezer, for again 15 minutes, to set the top layer.
  11. Serve the peanut butter cups at room temperature, for a softer and creamier taste.

There is nothing better, than home made peanut butter cups!!!
Just peel of the cupcake wrapper and enjoy;-)


Enjoy...


Kommentare:

  1. Sehen toll aus!

    Liebste Grüße,
    Julia

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    1. Super lecker und sooooo einfach;-) Ich könnte sie den ganzen Tag essen;-)
      Danke;-)
      Ganz liebe Grüße aus Frankfurt;-)

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  2. Ich liebe die von Reese! Muss ich auch unbedingt mal selber machen!

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  3. Stimmt, die finde ich auch ganz toll. Ich überlege sie mal mit weißer Schokolade zu machen.
    Schmeckt bestimmt auch ganz lecker;-)

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